Wilbert Friederichs Tekst & Muziek

Reprise We cirkelen rond

Vanwege het grote succes van We cirkelen rond herhaalt Voix Là deze voorstelling nog één keer. In thuisbasis Beugen krijgt het publiek dat er in Mill niet meer bij kon de kans zich alsnog door dit koor vocaal te laten verwennen.

De voorstelling wordt op zondagochtend 2 april om 11.00 uur gegeven in ´t Posthuis in Beugen. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro. Reserveren: reserveren@voixlabeugen.nl of 
 06-1246 8396.
Zie ook de website van Voix Là.

Het koor, onder leiding van Wilbert Friederichs, neemt het publiek in We cirkelen rond mee naar vele windstreken voor een virtuele vlucht boven landschappen, steden en dorpen. Melancholie in de Franse paysage, levenskracht in een Zweeds gehucht, de passie van Piazolla in Buenos Aires, de zelfkant van het leven in de Bronx in New York of de kracht van de natuur in de Afrikaanse savannen … het komt allemaal voorbij. Natuurlijk wordt Nederland niet vergeten. Voix Là neemt je zelfs mee naar je eigen buurt.

Handelsmerk
De diversiteit van het repertoire, het handelsmerk van Voix Là, komt tot uiting in de vele genres die worden beoefend. Zo cirkelt het koor van kleinkunst naar close harmony, van Schubert naar Earth, Wind & Fire en van musical naar middeleeuwse drankliederen. In kleinkunst – veelal door Wilbert Friederichs zelf geschreven – bezingt het 20 leden tellende koor de soms pijnlijke ongemakken van het vrouwelijk én mannelijk bestaan. En Beethovens Für Elise wordt bij Voix Là doodleuk een loflied op sm. Daarnaast knipoogt het koor naar Boudewijn de Groot, Sting, Elton John en Brigitte Kaandorp. 

Trouwens, Voix Là kan nog één of twee geoefende tenoren gebruiken. Interesse? Kijk op www.voixlabeugen.nl. Zie ook de paginVoix Là op deze website.

 

copyright Perpetual Creativity © 2011/2014